15:00

IBK Lockerud Mariestad F13

Referat: Fritsla IF F14 - IBK Lockerud Mariestad F13

Gameday idag.

Motståndet står Fritsla för. Ett mycket starkt och bra lag. Vi är riktigt taggade och har mycket nerver, precis som det ska vara. Dom sätter en hård press på oss och vi på dom. Efter fem minuter trillar första målet till Fritsla in. Redan där får vi en spark i baken och sätter fart. Efter 14 min så reducerar Lilly v K in bollen i mål efter ett riktigt kämpande. Hon var bestämd och den bara skulle in. Skönt att ett mål inne men fortfarande nervöst och man kunde ta på stämningen.

Period paus och vi får peppande ord av både Rickard och Robert. Tack Robert för din insats idag roligt att du ville hjälpa oss. Vi är lite nervösa och vill bara in med bollen men det går inte hela vägen fram. Tillslut så får dom in bollen tyvärr efter 19.18 lite surt då det inte är mkt kvar av andra perioden men men vi kämpar vidare.

Tredje perioden startar och vi är på hugget och den där bollen bara ska in. Vi sätter en bra fart direkt ifrån start och pressar dom mycket. Vi har oroligt fina uppspel och fina avslut. Det snyggaste målet idag blir 14:11 och det är …….. LOWA så efter en fin assist av Bella sitter bollen i krysset. Som Richard brukar säga krysset är alltid ledigt!

Vi ska ha en stor eloge till att vi alltid tror enda in i slutet på en vinst. Att kämpa in i det sista. Tyvärr räckte det inte hela vägen till en vinst men vi är nöjda men ett poäng är mer än 0.

Bra spela av tjejerna idag och nu väntar en lång resa hem.